DEAMS: Waar betrouwbaarheid en professionaliteit gegarandeerd is

DEAMS als bedrijf

DEAMS is een jong, fris bedrijf, met de oorsprong in Bergschenhoek. DEAMS staat voor De Enige Arbeidsbemiddelaar Met Snelheid. De missie van DEAMS: snel en gericht zorgen voor de juiste match tussen HBO/WO-professionals en het juiste bedrijf. Wij zijn gespecialiceerd op het gebied van Engineering, Sales en Marketing.


Recruitment is een vak! Door onze ervaring en persoonlijke aanpak hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd met ambitieuze professionals en betrouwbare bedrijven. Het beste van beide kanten onder één dak! Dat wordt toch een perfecte match? 

Willem Keijzer

Willem Keijzer is eigenaar van DEAMS. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij verschillende detacheerders, heeft hij ervoor gekozen een nieuwe weg in te slaan en heeft DEAMS opgericht.

‘Ik heb een no-nonsens mentaliteit: afspraak is afspraak. Ik maak gebruik van de beste recruitmenttools en ben altijd op de hoogte van de laatste trends. Een persoonlijke relatie met de opdrachtgevers zorgt ervoor dat ik precies weet welke professonial bij welke organisatie past. Hierdoor creëer ik een langdurige arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer. Fijn voor alle partijen!’

Contacteer ons

Voor meer informatie

Contact